Premiile TVmania - 201805-29-2019

Reality-ul fenomen „Exatlon”, difuzat de Kanal D, si-a adjudecat trofeul pentru Cel mai bun show de aventura, la Gala Premiilor TVMania, eveniment care reuneste an de an oameni din industria televiziunii din Romania si celebreaza cele mai bune productii TV.

„Exatlon”, a devenit un adevarat fenomen in Romania, la foarte scurt timp de la lansare, si a adus in atentia milioanelor de telespectatorilor valori precum fairplay-ul, spiritul de echipa, puterea de a-ti depasi limitele, atat fizice cat si psihice. Concurentii de la „Exatlon” au devenit modele si adevarati eroi pentru cei de acasa si au trezit pofta copiilor de joaca, miscare in aer liber, sport.

Reunind campioni care au adus medalii importante Romaniei pe podiumurile internationale, si pasionati ai diferitelor sporturi, competitia „Exatlon” s-a dovedit a fi un concurs demn de marile competitii ale lumii.

Exatlon Romania este emisiunea care se bucura de un real succes, adunand in fata micilor ecrane milioane de romani, editie de editie, a fost preferata publicului din Romania, fiind votata in cadrul Premiilor RadardeMedia ca Cel mai bun reality show!